Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

3 sjove kostumer du kan give til drenge der elsker udklædningslege

Kender du en dreng, som bare ikke kan få nok af at klæde sig ud? Så vil et kostume med garanti være en gave, som kommer til at bringe glæde. Der findes mange forskellige kostumer, du kan vælge mellem. Er du i tvivl om, hvilket du skal vælge, følger her tre bud på kostumer, du kan forære i gave.

#1: Et cowboykostume

At cowboys er seje, kan de fleste drenge blive enige om. Derfor er det en oplagt idé, hvis du leder efter et kostume, som du kan forære en dreng, der bare ikke kan få nok af kostumer. Der findes mange forskellige former for kostumer, men cowboykostumet er en stensikker vinder, uanset om der er fastelavn eller udklædningsfest på skolen.

Du kan få cowboykostumer i mange forskellige prisklasser, men ikke desto mindre er det oplagt at vælge ét, som ikke vælter budgettet, hvis det er til en gave til et barn. Børn vokser hurtigt, og man bruger ofte ikke kostumer i længere tid ad gangen, så derfor er der ingen grund til at bruge store summer på kostumer.

#2: Et piratkostume

Hvem elsker ikke pirater? Det er der formentlig mange, der ikke gør. Til gengæld er de ifølge de fleste drengebørn seje og frygtindgydende – og derfor også det perfekte valg, når det er fastelavn, eller der er arrangeret en udklædningsfest i klassen. Faktisk kan piratkostumet også gå an til Halloween, hvis der er tale om en af de farligere pirater.

Du kan få mange forskellige piratkostumer, og det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser. Du kan enten nøjes med et par piratbukser, en vest og en klap for øjet, men hvis kostumet skal være fuldendt, kan du gå hele vejen og købe en legetøjspapegøje, sabel og måske endda også en kikkert. Du kan finde inspiration på Genialekostumer.dk.

#3: Et James Bond-kostume

Alle børn elsker James Bond eller bare agenter i det hele taget. Så hvorfor ikke klæde sig ud som Agent 007 til fastelavn eller en anden anledning, hvor dresscoden dikterer, at man kommer udklædt? Det er den perfekte gaveidé, og du kan med fordel også investere i en legetøjspistol for at fuldende outfittet.

I princippet er der tale om en forholdsvist simpel udklædning, da James Bond er en simpel mand med god stil. Derfor bærer han altid et jakkesæt, og det er sådan set det. Det behøver ikke at være et dyrt jakkesæt, når det er til en udklædning. Langt mindre kan sagtens gøre det, og du behøver ikke at vælte budgettet.