Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Skån miljøet og køb en brugt Iphone

Julen er snart over os, og det betyder, at gaveræset snart begynder for alvor. Det er altid skønt at give en gave til en, man holder af, især hvis det er en gave, man ved, at de ønsker sig rigtig meget.

Julen er en dyr tid, da gaver og mad kan være en dyr omkostning. Derfor kan det være en god idé, hvis man både kan give en god gave men også spare penge samtidig. Hvis eksempelvis din far, bror eller kæreste ønsker sig en Iphone, så kan du overveje at købe den brugt.

Hvis man er en af dem, som har det ambivalent med at købe en Iphone brugt, kan det godt betale sig, da man med refurbished iPhone får en lettere brugt telefon, som er testet og klargjort til gensalg.

Det smarte er også, at der stadig vil være 2 års garanti på telefonen. På denne måde skåner man miljøet, sparer penge og køber en gave, som vil gøre ham glad.  

En god gave

Fordelen ved at vælge en refurbished iPhone er, at man får en telefon, der er funktionsdygtig med minimale brugsspor til en billig pris. Derudover er man også med til at bidrage til en mere bæredygtig fremtid, hvor man genbruger og genanvender ting i stedet for at købe nyt.

Der er mange gode fordele ved at købe en refurbished iPhone til ham i julegave, fødselsdagsgave, adventsgave eller bare for at forkæle lidt. Det er altid en rar følelse at give en gave til ham, som man holder af, især hvis det er en gave, som vil have en værdi.

Spar penge

Der kan være mange overvejelser forbundet med at købe en brugt Iphone. En telefon kan efterhånden, som man bruger den få dårligt batteri, og det kan være irriterende, at ens mobil hurtig løber tør for strøm.

Men selvom man overvejer at købe en brugt Iphone, er batteriet blevet tjekket igennem, hvor levetiden vil være god samt ydeevnen. Der vil være minimale brugsspor af ridser og skrammer.

Alt i alt vil man kunne opleve, at man har købt en næsten ny mobil, selvom den er brugt. Så når man køber en refurbished iPhone, er man dermed sikret en rigtig god telefon. Det findes mange forskellige slags Iphone, da der hvert år kommer en ny model, derfor kan det godt være svært og dyrt at følge med, hvis man gerne vil have det nye hver gang.

Når man køber en refurbished iPhone, behøver det ikke være en dyr omkostning hver gang. Derudover er man også med til at skåne miljøet. Det er to ting, mange mennesker godt kan lide: At spare penge og passe på miljøet. Så overvej at købe en brugt Iphone næste gang.